This new living dining extension is floated off from the existing house as a pavilion. Strong glazed gable ends provide good solar access, drama and views of the vineyards that surround the property.

The clients have been enthusiastic owner builders on a project that has cme beautifully together over a few years.
The dramatic clean spaces internally are complimented by a modern interpretation of a traditional rural farmhouse externally.
In addition to the large and delicate areas of glass softening the gables the building is given warmth by the use of radially sawn timber cladding.

Project Credits
Design Architect: Tony Trobe
Project Architect: Tony Trobe
Structural consultant: Rogers and Jefferis
Interior Design: Client
Photographer: Tony Trobe
Builder: Owner Builde
r


All content © copyright TT Architecture 2017